Čišćenje kamenca u bojleru Novi Beograd

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler je jedna od sanitarija koja radi i na struju i na vodu, tako da su za popravku ovog uređaja zaduženi i električari i vodoinstalateri. Naši majstori rade ovaj posao preko trideset godina i to veoma uspešno. Ono po čemu su prepoznatljivi i po čemu se izdvajaju od drugih, jeste to što su u stanju da izađu na teren u bilo kom trenutku i to bukvalno. 

Hitne intervencije ne biraju kada će da se dogode, a kada ostanete bez tople vode, to i te kako može da se tretira kao hitna usluga, bez obzira što vam ne preti opasnost od poplave ili požara, ali vi ne možete da vodite normalan svakodnevni život.

Upravo zato, naši majstori su u pripravnosti dvadeset četiri časa dnevno, trista šezdeset pet dana u godini, pa mogu izaći na teren zaista bilo kada. Njih čekaju vozila koja su posebno i specijalno opremljena, i unutra se nalazi sav potreban alat, mašine i pribor da se otklone svi kvarovi i obave sve intervencije.

Voda je tvrda, odnosno, takva joj je pH vrednost, pa usled toga nastaje kamenac u bojleru. Ovaj kamenac može da nagriza kazan, kao i druge delove poput grejača, na primer. To bi značilo da kazan može da procuri, ili da se voda zagreva znantno sporije nego u početku. Ako vam je bilo potrebno svega sat ili sat i po vremena da ugrejete vodu, sada možda držite uključen bojler preko tri ili četiri sata, što je jasan znak da nešto nije u redu i da bi trebalo da pozovete majstore. Oni izlaze na teren u veoma kratkom roku, obično je to do sat vremena, bez obzira gde živite na teritoriji Beograda.

Grejač menjaju novim delom koji ima garanciju i potiče od istog proizviđača od koga je i bojler. Tako da je veoma važno da znate šta je ugraženo u vaš bojler i da možete dugo vremena da budete mirni, barem što se toga tiče. Ipak, naši majstori savetuju povremeno proveravanje bojlera u kakvom je stanju kada je kamenac u pitanju, jer je to uređaj koji je stalno izložen vodi, a voda uvek stvara naslage, tokom vremena. Kada se voda brzo zagreje, i računi će biti manji.