Čišćenje kamenca u bojleru Rakovica

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Rakovica je lep deo Beograda, u kome dosta mladih bračnih parova odlučuje da svije svoje porodično gnezdo. Kada imate malu decu u kući, shvatate neophodnost da uvek imate toplu vodu u kući, i da je veliki problem ako se pokvari bojler.

Šta znači kada se pokvari bojler? To može da bude neki jednostavan kvar koji se rešava u roku od pola sata, a može da znači da ćete morati da nabavite novi uređaj, tj. sanitariju. Ono što je važno da znate, a ovo pravilo važi i za sve ostalo, jeste da morate da proveravate svoj bojler, redovno, i to od strane majstora, jer mu tako produžavate njegov radni vek. Tako odlažete kupovinu novog bojlera i zapravo štedite značajnu sumu novca.

Da ne govorimo posebno o situaciji kada zbog naslaga kamenca bojler usporeno greje vodu, pa će mu biti potrebno preko tri sata umesto uobičajenih sat i po da zagreje čitav kazan. To takođe znači da ćete više plaćati električnu energiju, jer će računi za struju biti veći usled veće potrošnje. Dakle, kada imate naslage kamenca na grejaču ili na kazanu, to izgleda kao da imate dva bojlera, od kojih vam je jedan sasvim nepotreban potrošač struje. Složićemo se da struja nije jeftina, te da je svako razbacivanje novca na taj način zaista luksuz.

Pozovite naše ekipe i majstori će doći u roku od sat vremena da vide u čemu je tačno problem. Ono što je važno, to je da ne insistirate da čujete cenu preko telefona, jer će ona uvek biti samo paušalna. Tačna cena se određuje tek kada se pogleda bojler na vašoj adresi, kada se ima uvid u njegovo stvarno stanje i šta bi trebalo da se radi.

Kao primer navešćemo sledeće – nije isto da li se menja grejač koji je pun naslaga kamenca i više nije upotrebljiv, ili će se odraditi samo njegovo čišćenje. To je očigledan primer, tako da budite strpljivi i sačekajte majstore na svojoj adresi, jer je dolazak u svakom slučaju, besplatan. Iskoristite ovu prednostu, uštedite novac i sebi obezbedite vrhunsku uslugu. Naše ekipe imaju iskustvo dugo preko tri decenije, tako da nije ostao nijedan kvar koji nije rešen i to veoma uspešno i za dug vremenski period.