Čišćenje kamenca u bojleru Banjica

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Banjica je stari deo Beograda i veoma je zelena, dakle puna prirode, što privlači mnoge ljude da svoj stan kupe baš tamo. Naši majstori imaju dosta poziva iz ovog naselja, a to su uglavnom preporuke, zbog toga što jedan dobro obavljen posao, donosi još barem dva ili tri nova, tako da se mreža zadovoljnih klijenata veoma brzo širi.

Ova dobra praksa se neguje tokom godina, konkretno, trideset i više godina naše ekipe sa istim entuzijazmom rade na terenu, različite vrste popravki, kada je u pitanju struja i voda.

Naš narod ima jednu staru i tačnu izreku, a to je da su voda i vatra dobre sluge a loši gospodari. Ovo je istinito, i u to je, nažalost, imao prilike da se uveri svako ko je imao poplavu ili požar u stanu. Zbog toga se sa strujom nije igrati, pošto ishod nekada može da bude i fatalan. Kada nešto ne znate, najbolje je da sve u startu prepustite majstorima koji su za to učili zanat i koji su kvalifikovani.

Dakle, okrenite naše ekipe koje će doći u svakom trenutku. Primera radi, možete da zovete i u pola četiri sata noću, a i nakon uobičajenog radnog vremena, poenta je u tome da je svejedno. Uvek će neko prihvatiti poziv, ko u tom trenutku dežura.

Ovu dobru praksu naše ekipe neguju kroz tri decenije, pa se to pokazalo kao jako dobro, jer i za majstore važi izreka kao i za lekare – najbolji je onaj lekar koji je blizu. Dakle, kada nešto nije u redu, mogućnost da se odmah dođe, predstavlja značajnu prednost, za sve građane koji imaju bilo kakav problem.

Čišćenje kamenca u bojleru, može da bude čišćenje kazana ili čišćenje grejača, pošto se na ta dva mesta obično skuplja kamenac. To su naslage koje onemogućavaju da toplotna električna energija dođe do kazana sa vodom i da tu vodu zagreje.

Rezulatat svega su povećani računi za električnu energiju, koji će stići već sledećeg meseca i nastaviće da rastu, ako ništa ne budete preduzeli, i ako pustite da se voda greje duže nego što je to potrebno. Jeftinije je očistiti bojler od kamenca, tako da bojler može da se isključi za sat vremena ili za devedeset minuta u zavisnosti od zapremine.