Čišćenje kamenca u bojleru Karaburma

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Čišćenje kamenca u bojleru spada pod rutinske intervencije, ali se ipak ne savetuje da ovu vrstu popravke radite sami. Zašto to kažemo? Često se događa, da ljudi vole da budu sami svoji majstori, pa onda uzmu alat koji je poluprofesionalan, sete se svega što su gledali preko TV programa, na internetu, ili šta stu sve čitali o nekoj vrsti popravke, i misle da mogu to da reše. Nekima dodatno samopouzdanje daje i to što su već nešto slično radili, kao i prijatelj koji se tu nađe da pomogne. Obično je to neki komšija koji svima pomaže i u sve se razume ili vaš najbolji prijatelj. Ipak, jedno treba imati na umu – niko od vas nije pravi majstor. Kada se uzme nešto da se radi, konkretno i praktično, tada mogu da se dese razne situacije koje iskrsnu, i koje su u stanju da zbune čak i profesionalce, ponekad. Vi tada nećete znati šta da radite, a treba imati na umu da je bojler sanitarija koja radi i na vodu i na struju, tako da su za popravku zaduženi i električari i vodoinstalateri i oni se međusobno nadopunjuju, u zavisnosti šta kod bojlera treba da se odradi.

Čišćenje kamenca zaista jeste rutinska intervencija, ali postoje pravila struke kako se to tačno odrađuje, i to samo majstori znaju. Oni su su svojoj praksi očistili više hiljada bojlera od kamenca, tako da će im vaš bojler delovati kao da rade bilo šta rutinsko, još jedna posao u nizu. Ako biste vi sami uzeli da čistite kazan od kamenca ili grejač, imali biste utisak da popravljate svemirski brod, ni manje ni više! Zaista ne preterujemo, jer su ovo stvari koje ipak treba prepustiti majstorima. Stara izreka kaže da su voda i vatra dobre sluge ali loši gospodari, tako da je najbolje da se majstorima da u ruke ono što je i njihov zanat, a vi radite posao u kome ste vi najbolji i za šta ste se školovali.

Cena ove popravke je veoma realna, i svako sebi može da priušti dobrog i kvalitetnog majstora. Pri tome, izlazak na adresu se ne naplaćuje, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda.