Čišćenje kamenca u bojleru Žarkovo

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Žarkovo se nalazi na Čukarici, i smešteno je veoma blizu Banovog brda, Vidikovca, Čukaričke padine, Skojevskog naselja, Golf naselja... Žarkovo je staro naselje, i postoji i mnogo mladih porodica koje biraju ovaj deo grada kao mesto za svoj život.

Kada porodica ima više članova, poslednje što želite jeste da ostanete bez tople vode. A druga stvar koju takođe ne želite, jeste da vam majstori kažu da ne mogu doći kod vas u narednih tri ili četiri dana. Razlog je uvek opravdan, jer su oni već angažovani negde na terenu, imaju unapred zakazane intervencije, i nekoga ko već čeka.

Ako ne želite da budete na ovoj listi čekanja, onda je najbolje da pozovete naše ekipe, jer kod nas neko uvek dežura baš zbog ovih intervencija koje nazivamo hitnim i koje stoga, ne mogu da čekaju. Ne nekoliko dana, nego ni nekoliko sati. Jer, kako biste živeli bez bojlera od ponedeljka do četvrtka, na primer? Verovatno, nikako.

Stoga je jako važno da imate na koga da se oslonite, i da će neko uvek izaći na teren onda kada vi pozovete. Do Žarkova se može stići iz bilo kog dela Beograda u roku od sat vremena, i to je neko regularno vreme koje se strogo poštuje. Ovo su pravila koja važe preko trideset godina, koliko postoji naš električarski i vodoinstalaterski servis. Naši majstori i dalje rade sa puno entuzijazma, usavršavaju se, prate novine u oblasti tehnologije, nove načine za rešavanje problema, isprobavaju novu opremu...

Čišćenje kamenca u bojleru je zaista rutinska intervencija, ali je ipak ne možete odraditi sami. Potrebno je da to neko uradi za vas, dakle, okrenite brojeve telefona naših ekipa. Kada radite sami, mnogo toga može da vas iznenadi, a bojler je posebno nezgodan, jer radi i na struju i na vodu. Dakle, morate da budete baš vešti i da znate šta radite, a ako ćemo iskreno, vi niste majstori, pa zbog čega biste se onda mučili?

Naše ekipe su skrojile cene koje odgovaraju svakom džepu, tako da svako može da priušti kvalitetnu uslugu. Cene su realne, u skladu sa onim što se radi, dobijate i garanciju na izvršene usluge i na delove koji se eventualno zamene.