Čišćenje kamenca u bojleru Batajnica

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Batajnica je deo Beograda koji se nalazi iza Zemuna, i neko bi rekao da je veoma udaljena. Ipak, ako to niste znali, onda će vas možda iznenaditi informacija da se u Batajnici gradi mnogo novih stanova, koji privlače mlade bračne parove koji osnivaju svoje porodice. 

Ne postoji gora situacija od one kada ustanete ujutru, i pred vama je more obaveza, kao što je to u svakoj višečlanoj porodici, a onda ustanovite da nema tople vode u bojleru, koja je trebalo da se ugreje u toku noći. Tada vas hvata panika i tražite rešenje, majstore koji bi mogli odmah da dođu.

Okrećete raznorazne brojeve telefona iz oglasa, sa interneta, ali su odgovori uglavnom slični – majstori su na terenu, a kod vas mogu da budu za par dana.

Kada okrenete brojeve telefona naših majstora, to nikada nećete čuti, zato što su oni svesni činjenice da se bez tople vode ne može živeti, pa se izostanak toga smatra kao hitna intervencija. Zbog toga imaju spremna vozila u kojima se nalazi oprema, alat, pribor i sve što je potrebno da se posao dobro i kvalitetno završi, i kreću put vaše adrese.

Do Batajnice mogu da stignu za oko sat vremena, i to je obično i najduži rok koji ćete čekati. To bi ukratko značilo, da ako ste bez tople vode ostali ovoga jutra, od momenta kada pozovete naše majstore do trenutka kada ćete ponovo imati toplu vodu i vratiti se normalnom životu, neće proći više od par časova, možda i svega sat i po vremena. 

Zato nemojte da se ustručavate, već zovite u bilo kom trenutku. To može da bude i za vreme Nove godine, Prvog maja, Uskrsa, Božića, ili bilo kog drugog neradnog dana. Dan ili noć, vikend ili godišnji odmori –sve to nema veze za naše majstore koji rade non stop.

Hitne intervencije se zato tako i zovu, jer ne dozvoljavaju odlaganje. Cena za hitne intervencije je nešto viša u odnosu na standardne i to je iz sasvim razumljivih razloga. Sprečava se stvaranje veće štete, većeg i ozbiljnijeg kvara, a vi se vraćate normalnom životu, čim je pre to moguće. Cena će vam biti rečena na licu mesta, onda kada majstori pogledaju bojler.