Čišćenje kamenca u bojleru Miljakovac

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Miljakovac je veoma lep deo grada, gde živi dosta porodica koje imaju malu decu, tj. mladih bračnih parova. Topla voda je neophodna svakoga dana, za obavljanje mnogih aktivnosti, i pri tome ne mislimo samo na održavanje lične higijene, već i na spremanje hrane, pranje sudova i još mnogo toga. 

Kada iz tuša potekne sasvim ledena voda, vi ćete se verovatno šokirati i odmah tražiti pomoć majstora, ko god prvi može da dođe. Ali, bez obzira što je vama hitno, nailazićete na odgovore kao što su da su majstori na terenu, da niko nije trenutno slobodan, niti u mogućnosti da prihvati da dođe do vas na adresu i obavi zadatak. 

Tokom trideset godina koliko postoji vodoinstalaterski i električarski servis, naše ekipe su shvatile potrebu ljudi da je najbolji onaj majstor koji je dostupan, tako da se trude da budu vama na usluzi bukvalno u svakom trenutku. Oni će doći kad god vi pozovete, bez obzira da li se radi o pola noći, vremenu nakon sedamnaest časova, ili možda je u toku Nova godina, Božić, Uskrs, Prvi maj ili neka slava... Dakle, verski i državni praznici ne znače i odmor za naše ekipe, pošto neko uvek dežura. To se isto odnosi i na vikende, godišnje odmore i sve druge dane i periode u godini, kada obično niko ne radi.

Naše ekipe imaju dobru praksu koju ne menjaju već više od trideset godina a to je izlazak na teren onda kada klijent pozove. I to se sve dešava u roku od sat vremena, bez obzira koji deo grada je u pitanju. Posebno će vam se dopasti što se cena dolaska ne naplaćuje, dakle to je besplatno. Jedan od razloga za to jeste što se konačna i tačna, precizna cena može reći samo kada majstori pogledaju uređaj, pa se ovim dolaskom izbegava da građani insistiraju da čuju tačnu cenu preko telefona.

Ona uvek može da bude samo paušalna, tako da može da dođe do neprijatnih situacija na terenu. Na primer, vi možda mislite da je grejač dovoljno da se očisti od kamenca a on možda mora da se menja novim rezervnim delom, što povećava cenu usluge. Pozovite i prepustite sve majstorima.