Čišćenje kamenca u bojleru Bežanijska kosa

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bežanijska kosa je predivan deo Beograda, dovoljno udaljen od centra, a istovremeno istom i jako blizu. To je deo Novog Beograda, i naseljen je sa dosta mladih bračnih parova koji imaju malu decu. Kada živite u jednoj porodici koja je višečlana, gotovo je nezamislivo da nemate toplu vodu, tako da se svaki kvar bojlera može da tretira i kao hitna intervencija.

Koliko puta vam se dogodilo da zovete majstore da dođu i da reše neki vaš kvar, bez obzira da li su u pitanju vodoinstalateri ili električari, a oni jednostavno nemaju vremena, jer se nalaze na terenu, i već unapred imaju zakazane neke intervencije?

Uopšte nije prijatna situacija kada tražite pomoć a niko nema da vam istu pruži.

Sa našim majstorima nije tako, jer uvek postoje dežurne ekipe, ljudi koji su spremni da prime vaš poziv u bilo koje doba dana ili noći. Bukvalno rečeno, radi se dvadeset četiri časa dnevno, trista šezdeset pet dana u godini. Nema predaha, nema odmora, zato što problemi sa vodom i strujom ne mogu da čekaju. 

Naš narod ima jednu lepu izreku a ona glasi da su voda i struja dobre sluge a loši gospodari i to je sasvim tačno. Voda može da izazove poplavu, a struja može biti uzrok požara. Stoga se savetuje da redovno proveravate sve svoje instalacije i sanitarije, uređaje. 

Primera radi, bojler je sanitarija koja za svoj rad koristi i struju i vodu, tako da su za popravku zaduženi i električari i vodoinstalateri. Naši majstori se nadopunjuju i uspešno posluju već preko trideset godina. Glavna odlika je upravo to što smo naveli – spremnost da se u svakom trenutku, i to bukvalno, izađe na teren i da se reši problem. Majstori su svesni da vi ne možete da čekate da nastavite svoj normalan svakodnveni život i da vam je potrebna brza pomoć.

Svoj izlazak na teren ne naplaćuju, već samo ruke i materijal koji se potroši tokom obavljanja intervencije. To može da bude grejač koji se menja jer se na njemu nataložio kamenac, ili nešto slično. 

U svakom slučaju, prvo se proba da se kamenac očisti, pa ako to ne da rezultate, taj deo se menja.