Čišćenje kamenca u bojleru Mirijevo

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Mirijevo je veoma lepo beogradsko naselje, smešteno na opštini Zvezdara, i broji preko sto hiljada ljudi. Ono što je zanimljivo, to je da se svakoga dana sve više širi, niču nove stambene zgrade za kolektivno stanovanje, sa mnoštvom stanova. Njih naseljavaju obično porodice sa malom decom, koje su tu odlučile da sviju svoje porodično gnezdo.

Mirijevo je okruženo sa jedne strane, Malim Mokrim Lugom, a sa druge, Karaburmom, dok put iza Mirijeva vodi ka Kaluđerici. Dobar položaj ovog naselja, kao i zelenilo kojim je okruženo, čini ga vrlo atraktivnim za stanovanje. No, vratimo se temi ovog našeg teksta a to su bojleri i kamenac u njima. Naši majstori će rado doći u Mirijevo, i to za manje od sat vremena, pošto imaju uvek spremna vozila u koja je potrebno samo ući i pokrenuti ih. Vozila u sebi imaju spremljen alat, pribor, mašine, rezervne delove i sve što je potrebno da se kvalitetno obavi popravka. 

Dakle, dovoljno je da samo pozovete i od tog momenta, kada majstori prime poziv, oni kreću put Mirijeva. Za Mirijevo se često govorilo da mu je teško prići kada je špic, zbog toga što se stvara čep kod Bulevara kralja Aleksandra i u ulici Mite Ružića, ali je ipak činjenica da se može doći i sa drugih strana, kao što je Mirijevski bulevar, koji je od skoro proširen, ili putem ulice Dragoslava Srejovića, dakle, direktno iz grada, od Bogoslovije. Kojim god putem da dolaze do vas, naši majstori su tu za oko sat vremena. Uskoro ćete imati bojler koji je očišćen od kamenca i potpuno spreman za ponovni rad. 

Ovo je posebno važno ako su porodice sa više članova, pa je nezamislivo biti bez vode. Jer, voda ne zadovoljava samo naše osnovne higijenske potrebe, već je neophodna i da se operu sudovi, da se pripremi hrana i slično. Stoga, topla voda mora da bude dostupna. Od drugih majstora ćete možda čuti da su na zadatku, na terenu, i da mogu da dođu kod vas za nekoliko dana. Upravo je tu prednost našiih ekipa koji zaista izlaze na teren u bukvalno svakom trenutku, tako da se u potpunosti možete da oslonite na njih.