Čišćenje kamenca u bojleru Medaković

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Medaković je prelepo beogradsko naselje, smešteno između Velikog Mokrog Luga, Malog Mokrog Luga, Mirijeva, Konjarnika, naselja Braće Jerković... Ovako ušuškano, lepo i puno kvalitetnih zgrada i zelenila, pravi je raj za porodice koje imaju malu decu. Svi znamo kako izgleda život u porodicama koje imaju više članova. Kada je reč o vodi, moramo da je imamo uvek toplu. Ako se nekog jutra probudite i vidite da iz slavine ili tuša teče samo hladan mlaz, a preko cele noći je bio uključen bojler, verovatno će vas uhvatiti panika.

Onda kreće okretanje raznih brojeva telefona različitih majstora i oni će se javiti, ali će odgovori uglavnom biti isti, a to je da su svi zauzeti i da ne mogu da izađu na intervenciju pre četvrtka, a vi na primer, zovete u ponedeljak. Sada bi trebalo da se izdrži bez tople vode nekoliko dana, a to je složićemo se svi, praktično nemoguće.

Voda nam je potrebna za zadovoljavanje osnovnih higijenskih potreba, ali isto tako i za obavljanje aktivnosti u kuhinji, kao što je pranje sudova, ili priprema hrane. 

Zato su nam potrebni majstori koji na poziv mogu da odgovore odmah i da dođu na adresu, ali u nekom razumnom roku.

Naši majstori su ovu potrebu ljudi shvatili davno, pre više od trideset godina, i oni se fokusiraju na hitne intervencije, tako da budu uvek dostupni i raspoloživi da reše vaš problem, te da možete da se brzo vratite normalnom svakodnevnom životu.

Čišćenje kamenca u bojleru je rutinska intervencija, ali se ipak ne savetuje da to radite sami, pošto svaki posao mora da se obavi prema pravilima struke. Vaš grejač je možda toliko zahvaćen kamencem, da nije dovoljno čišćenje nego će morati da se uradi zamena. Isto tako, kazan može da bude obložen debelim naslagama kamenca, pa će tada možda biti najbolje da kupite nov bojler, posebno u slučajevima kada je kamenac nagrizao sam kazan. Naravno, ovo najviše zavisi od kog materijala je taj kazan napravljen. Može biti emajliran, pocinkovan, od čeličnog lima, prohromski, inox, od nerđajućeg čelika. Dakle, majstori će proceniti šta je najbolje da se uradi sa vašim bojlerom i vi ćete vrlo brzo moći da nastavite sa aktivnostima.