Čišćenje kamenca u bojleru Savski venac

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Zamislite da se probudite jednog jutra i da ustanovite da nemate toplu vodu u svom stanu. Pri tome, vi živite u porodici koja je višečlana. Sada vas hvata panika i počinjete da okrećete brojeve telefona raznih majstora, ali vam oni uglavnom odgovaraju da mogu da dođu kod vas za par dana, zato što su im svi termini za intervencije već popunjeni unapred.

Složićemo se svi, teško je čekati nekoliko dana bez tople vode, gotovo da je to nemoguće. Jer, niko ne želi da zagreva vodu putem lonca ili na neki drugi alternativni način. Dakle, kada nema tople vode u kući, ovo se smatra hitnom intervencijom, iako vam ne preti opasnost od poplave ili od požara. Zbog toga je najbolje da pozovete naše majstore.

Oni su svoju reputaciju stekli na taj način, i po tome su postali poznati, jer se odazivaju na svaki poziv, te su u mogućnosti da dođu u roku od sat vremena od trenutka kada prime vaš poziv. Ovo im omogućavaju vozila koja stoje i čekaju spremna.

Unutar tih vozila se nalazi sve što je potrebno da se uspešno i brzo obavi intervencija. Tu je alat, pribor, mašine, oprema, rezervni delovi i sve ostalo. Naši majstori rade preko tri decenije, tako da imaju zavidno iskustvo, koje je sada vama na usluzi.

Za sve to vreme, ljudi ih prepoznaju kao profesionalce uvek spremne da izađu na teren i na lice mesta, te da pruže pomoć onda kada je najpotrebnija. Bez obzira o kojoj se hitnoj intervenciji radi, oni stižu do bilo kog dela Beograda za manje od sat vremena, i rešavaju problem. 

To znači da svoj poziv možete da uputite i u toku noći, zatim van radnog vremena, nakon 17 časova, kao i tokom vikenda, praznika, verskih i državnih, u toku godišnjih odmora... Jednostavno, neće se nikada desiti da telefon zvoni a da na poziv nikone odgovara.

Jedino što majstori umoljavaju, to je da se ne traži saopštavanje konačne cene preko telefona, zbog toga što takvu informaciju nije ni moguće dati a da bude precizna. Tek kada se bojler pogleda na licu mesta, može se reći koliko bi trebalo da platite za uslugu.